Marraskuun loppuunkäyttöhaasteeseen hygge-meininkiä

Kuukausi vaihtui marraskuuksi ja on jo lopussa! Eli, nyt viimeistään aika nostaa esille uusi loppuunkäyttöhaaste tälle kuulle. Black Fridayt tuli iloisesti sivuutettua – en olisi mistään hinnasta edes vaivautunut, sen verran puhki on ollut arjen työmaasta. (Mutta, en ole siis ideologisista syistä koskaan osallistunutkaan). Mitään jo loppuunkäyttökierrossa olevaa tekstiiliä en ole viime kuun postauksen jälkeen poistanut korin punontamatskuksi, mutta pari aluspaitaa alkavat olla todella finaalissa ja ne eivät tule kestämään enää kuin korkeintaan muutaman pesu- ja käyttökierroksen – (toinen niistä on sen näköinen, että joku muu olisi varmasti jo heivannut :D)

Viime kuussa lisäsin varastoistani talviset urheilusukat listalle ja niissä on nyt kantapäissä reikä. Muutoin sukat ovat kuitenkin vielä niin hyvässä kunnossa, että aion parsia ne kuntoon. Tilalle voisin tässä vaiheessa vihkiä parin lämpösukkia, joita minulla sattuu olemaan kahdet samanlaiset – toiset olen saanut lahjaksi jo lähes kymmenen vuotta sitten ja toiset sain second handinä äidiltäni) Otan näistä nyt kuluneemman parin loppuunkäyttökiertoon – villasukkia minulla on niin monet, etten erillisiä lämpösukkia tarvitse noin montaa paria.

Pyjamahousut

Marraskuun viileissä keleissä pyjamahousut tuntuvat juuri oikealta lisäykseltä loppuunkäyttöhaasteeseen. Olen saanut niitä aikoinaan lahjaksi tai second handinä, joitakin ostanut itselleni 10 vuotta sitten lahjaksi. Käytyäni läpi pyjamaosaston, tulin siihen tulokseen, että enhän minä oikeasti niin monia Pyjamahousuja tarvitse!
Nyt otin loppuunkäyttöön pyjamahousut, joiden tarkkaa hankinta-ajankohtaa (vai joululahja?) en muista, mutta totuus lienee lähellä 15:sta vuotta – (voi hyvinkin mennä kauemmaksikin) muutama vuosi sitten vaihdoin rispaantuneen, kiristettävän vyötärönauhan tilalle kotoa löytyneen ylimääräisen nauhan. Vaaleanpunaiset, sammakkoprinssikuosiset Seppälän pyjamahousut pääsevät nyt virallisesti loppuunkäytettäviksi 😀 – näitä on pidetty vuosien aikana paljon, mutta ihan loppuun näitä ei oltu kulutettu, koska vaihtoehtoja minulla on ollut. (Hajottuaan lopullisesti voin leikata muistokirjaan sammakkoprinssiä kuvaavan figuurin ;D) Housujen pesulapussa lukee, että ne ovat 100 % puuvillaa, mutta muuten ei näy valmistetietoja.

Ainakin tämä vuosi vedän loppuun blogikirjoituksen muodossa loppuunkäyttöhaastetta – sen jälkeen jatkosta en tiedä, koska edelleenkin aika on kovin rajallinen blogille vihkiytymiselle – katsotaan.

https://www.bloglovin.com

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

67 − = 58